Hoidot

Parannushoito

Parannushoito on intuitiivista energiahoitoa jossa valoa ja rakkautta kanavoidaan valomaailman avulla.

Hoidettava makaa rennosti hoitopöydällä. Hoito voidaan tehdä arkivaatteet päällä tai alusvaatteisillaan, kuten tavallisissa hieronnoissa.

Hoitaja, eli minä asetun kanavointitilaan ja seuraan intuitiivista ohjaustani.

Näen kehosi energeettisesti ja havaitsen selvänäköviesteinä tarpeesi hoidossa.

Parannan rummuttamalla ja laulamalla ääniresonanssissa sekä lausuen valokieltä, eli kanavoin energiaa laulun ja äänen muodossa. Sädetän käsistäni parantavaa energiaa koskettamalla sinua lempeästi. Intuitiivinen kosketus rentouttaa koko kehon ja mielen, ja parantava energia pääsee myös silloin syvemmälle vaikuttamaan. Saan usein myös välitettäväkseni ohjeita ja/tai viestejä sinulle sanallisesti.

Jokainen hoito on yksilöllinen, ja en etukäteen tiedä, millainen kenenkin hoito tulee olemaan, vaikka usein saankin etiäisiä siitä mitä on luvassa. Hoito vastaa joka kerta yksilöllisesti hoidettavan tarpeita, ja on siten aina ainutlaatuinen tapahtuma.

Hoidoissa usein tulee ns. kotiläksyjä, ja on hyvin tarpeellista että suhtaudut hoitoon prosessina. Eheyttävä hoito saa liikkeelle asioita itsessäsi ja sitä kautta koko elämässäsi. On tärkeää antaa näille asioille tilaa jotta saisit pysyvää parannusta aikaiseksi.

Mitä tahansa fyysistä vaivaa tai psyykkistä ongelmaa voidaan hoitaa energeettisesti, ja hoitoon kannattaakin hakeutua myös silloin, kun varsinaista tarvetta ei ole, mutta olet kuitenkin kiinnostunut tulemaan hoidettavaksi. Usein energeettisellä tasolla olevat vaivat tulevatkin näkyviin vasta pahentuessaan, fyysisinä ja/tai mentaalisina ongelmina, ja energiahoito ennaltaehkäisee niitä.

Jos haluat parannushoitoon, varaa aikasi laittamalla viestiä.

Hoidan kotonani Kaijonrannassa Oulussa sekä etänä.
Etähoidon voit vastaanottaa milloin ja missä tahansa, sillä ajan ja paikan lainalaisuudet eivät päde energiahoidoissa. Etähoito otetaan vastaan selinmakuulla, rauhallisessa paikassa.

Suosittelen, ettet kiirehdi töihin tai muihin askareisiin heti hoidon jälkeen, vaan otat aikaa omalle itsellesi rentoutuen tai vaikka luonnossa kävellen. Hoidon jälkeinen olotila saattaa olla usein ns. ”maaginen” ja siten herkullista aikaa vain omaan itseesi ja olotilaasi keskittyen.

Tervetuloa hoidettavaksi!

Tilaa minut tapahtumaasi! ♡

Järjestän ääniworkshoppeja, hoitoja ja konsertteja tilauksesta ryhmille ja tapahtumiin.
Ota yhteyttä ja kysy tarjous tilaisuuteesi!
%d bloggaajaa tykkää tästä: