Laulaja ja parantaja

Olen syntymänimeltäni Emma Kunelius ja henkinen etunimeni Ehea kuiskattiin korvaani erään kerran luonnossa kävellessäni. 

Olen ihminen joka on alkanut seuraamaan sydämen polkuaan. 

Kutsumukseni on löytynyt aidosta halusta auttaa ja johdattaa kanssakulkijoitani kohti sisintään, raainta olemustaan ilman eristäviä kuoria. Tämä tarkoittaakin matkaa kohti rakkautta.
Kohti sitä, että sinulla olisi hyvä olla juuri tässä, oman itsesi kanssa omassa elämässäsi.

Musiikki ja laulu

Elämänpolkuani on säestänyt musiikki syntymästäni asti. Lapsuudenkodissani soi alituiseen, ja ala-asteella alkoivat myös elämänmittaiset opiskelut musiikin parissa. Siinä sivussa olen aina myös harrastanut ja toteuttanut luovuuttani musikaalisesti, ja lukiosta lähtien olenkin ollut useissa eri bändeissä solistina. Olen vuosien varrella esittänyt, soittanut, tehnyt ja julkaissut musiikkia, välittänyt monille ihmisille tuota rakkautta mitä musiikki ja laulaminen minulle tuo.
Koen että tämä kaikki harjoittelun ja kokemisen kautta saavutettu taito ja tieto, on tullut käyttööni korkeimmaksi parhaaksi, voidakseni välittää parantavaa energiaa musiikilla.

Opettaja
Ensimmäiset laulutuntini pidin ammattimuusikoksi opiskellessani Oulun konservatoriolla 2018 ja siitä lähtien olenkin saanut kunnian kohdata ja ohjata upeita ihmisiä oman äänensä voimaan.
Tällä hetkellä opiskelen Oulun ammattikorkeakoulussa laulunopettajaksi.

”Koen että tämä kaikki taito ja tieto on tullut käyttööni voidakseni välittää äänen parantavaa voimaa musiikilla.”

Henkisyys

Vuosina 2017-2018 sain oman sysäykseni henkiselle matkalleni. Se oli lempeä mutta luja potku persuuksilleni. Siitä lähtien olen syventynyt tälle tielle, kokien, tuntien ja oppien. Olen ollut, ja olen edelleen oppilas ja opettaja, hoidettava ja hoitaja.
Myös kaksoisliekkisuhteeni tämän vuoden (2021) alusta laittoi rattaat pyörimään entistä lujemmin. Se avasi rakkaudellaan sydämeni niin valtavaksi, että tätä sydämen väylää pitkin voin myös kanavoida universumin puhdasta rakkautta kauttani, toimin siis rakkauden kanavana

Tämä eheytyminen jatkuu yhä itseni kanssa, eikä mikään ole valmista, eikä edes tulekaan koskaan olemaan. Elämä on jatkuvaa oppia ja liikettä, ylä- ja alamäessä. Vain suhtautumiseni siihen on muuttunut.
Paras opettajani on jokapäiväinen elämäni. Käyn matkaa yhteistyössä ihmisten ja näkymättömän maailman oppaiden ja auttajien kanssa. Tänä päivänä henkisyys on siis minulle elämää, jossa jokainen pienikin yksityiskohta nivoutuu osaksi isompaa kuvaa. Ja tämän elämän oppien ja ihmeiden matka on vasta alussa.

”Henkisyys on minulle elämää, jossa jokainen pienikin yksityiskohta nivoutuu osaksi isompaa kuvaa.”

Hyvinvointiyritykseni Ehea Voice

Yritykseni kautta tarjoan auttavan käteni ja ääneni sinulle:

  • Tarjoan äänenkäyttötunteja sinulle, jotta äänesi eheytyisi ja vapautuisi niille taajuuksille joille se on luotu soimaan.
  • Tarjoan intuitiivisia hoitoja sinulle, jotta sinä saisit tarvitsemasi hoivan ja avun, valosta ja rakkaudesta.

Jokainen kohtaaminen asiakkaiden kanssa on hyvin ainutlaatuinen ja kaunis tapahtuma.
Tavoitteeni on olla sinulle sydän auki, läsnä, niin että tulet kuulluksi, kohdatuksi ja autetuksi niin kuin juuri sinä tarvitset.

Rakkaudella Ehea / Emma Kunelius ❤️

%d bloggaajaa tykkää tästä: